LEGOLCSÓBBAN A GYÁRTÓTÓL! EGYSZERŰ, GYORS ÉS PRAKTIKUS MEGOLDÁS! KÖNNYŰSZERKEZETES MOBILGARÁZS ,A TETO ÉS AZ OLDAL SZÍNEI VÁLASZTHATÓK (14 SZÍNBOL), KÜLÖNBÖZO MÉRETEKBEN, SZÁLLÍTÁSSAL, SZERELÉSSEL!            

FŐOLDAL
TERMÉKEK
   T20 -      szimpla
   T30 -      szimpla
   T30/SZ - szimpla
   T22 -      dupla
   T33 -      dupla
   T33/SZ - dupla
   TP30 -    szimpla
   TP33 -    dupla
   TS1 -      egyedi
   TS2 -      egyedi
AKCIÓK
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK
SZÍNVÁLASZTÉK
GALÉRIA
ELÉRHETŐSÉG
Valamikor az 1950-es évek végén, Nyugat-Európában az építőipari vállalkozások komoly lehetőséget láttak a családi házépítés területén a szerelt szárazépítési technológiákban.

Esztétikus megjelenése, gyors felállíthatósága és gazdaságossága miatt népszerűek a könnyűszerkezetes garázs- illetve melléképület rendszerek. A vázszerkezet napjainkban már acélból épül.

A technológia igen egyszerű: a szerkezetet betonalapra vagy járólapra állítják fel, és előnyei megegyeznek a lakóházéval.Gyors, egyszerű és olcsó. Felállítása nem igényel sok kosszal járó munkát.

A könnyűszerkezetes garázs előnye, hogy gyors megoldást kínál az addig szabadban tárolt autók biztonságára, valamint megóvja azt az időjárás tényezőitől.

2005.október 22-30. között közelebbről is megismerkedhettek az érdeklődők a könnyűszerkezetes garázsokkal az Automobil 2005-Budapesti Autószalon nemzetközi járműipari szakkiállításon.